Treći poraz Zvezde (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2010, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći poraz Zvezde (FOTO)

Crvena zvezda – Radnički 83:85 (22:19, 20:30, 21:29, 20:7)
CRVENA ZVEZDA: Radosavljević 3, Arnautović 2, Katnić 8, Nikolić 21, Milošević 21, Nedović 23, Balaban 3, Mirković 2, Marinković, Bakić.
RADNIČKI: Stojačić, Rakić 6, Miletić 7, Li 32, Čakarević 4, Maksimović, Mijatović 4, Dragojlović 9, Drašković, Gedfors 7, Marković 16, Vukosavljević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvena zvezda je odigrala prvi meč u Pioniru ove sezone, ali ni to nije pomoglo ekipi Mihajla Uvalina da ubeleži prvenac u NLB Ligi. U uzbudljivom duelu slavio je kragujevački Radnički, koji je u prva dva kola takođe imao dva poraza.
Iako se posle tri četvrtine činilo da je ekipa Miroslava Mute Nikolića obezbedila pobedu, bilo je više nego uzbudljivo pri kraju meča. Radnički je u jednom trenutku vodio čak sa 74:55! Zaigrali su tada crveno-beli na sve ili ništa i to im se umalo isplatilo.
Poenom Dušana Katnića sa linije slobodnih bacanja (drugo promašio) Zvezda je izjednačila na ulasku u poslednji minut (83:83). Ipak, tada je na scenu stupio najbolji strelac Radničkog i ujedno dosadašnjeg toka NLB lige Majkl Li.
On je posle promašaja Rakića najpre uhvatio loptu u napadu, a zatim vratio prednost Kragujevčanima (85:83). Uvalin je tada zatražio tajm-aut da osmisli poslednji napad, ali Strahinja Milošević nije bio precizan u šutu za tri poena.
Meč je odigran pred za Pionir rekordno malim brojem gledalaca, svega 600! Zvezda će, kako sada stvari stoje, i ove sezone biti bez podrške najvatrenijih navijača, a to će samo dodatno otežati situaciju u klubu sa Malog Kalemegdana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Super liga: Poraz Partizana, sigurna Zvezda

Izvor: Sportal.rs, 17.Okt.2010, 15:59

Posle pet kola rukometne Super lige tri tima su se izdvojila na vrhu bez poraza, Radnički, Crvena zvezda i Kolubara, s tim da Beograđani i Lazarevčani imaju meč manje.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.