Tražila ga Zvezda, želi ga i Partizan, a on čeka neko drugo vreme

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražila ga Zvezda, želi ga i Partizan, a on čeka ''neko drugo vreme''

Interesovanje ''večitih'' mu veoma prija, ali...

Ono što ovog leta sa sigurnošću treba očekivati kada su Crvena zvezda i Partizan u pitanju, to je da će i jedni i drugi angažovati pojačanja na štoperskim pozicijama.

Crno-beli su ostali bez startnog štopera Nikole Milenkovića, a u Zvezdi je pod velikim znakom pitanja dalji status dosadašnjeg kapitena Aleksandra Lukovića. Čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da on ostane, crveno-belima treba još jedna kvalitetna alternativa na štoperu.

Zimus je želja Zvezdine uprave bio Bogdan Planić iz Vojvodine, ali je obeštećenje koje su Novosađani odredili bilo nepremostiva prepreka za beogradske crveno-bele.

Interesovanje iz Ljutice Bogdana još uvek ne trehba odbaciti, a u međuvremenu se, prema aktuelnim spekulacijama, u trku za Planića uključio i Partizan.

Ipak, nekih konkretnijih dešavanja još uvek nema, Planić ovih dana trenira sa Vojvodinom na pripemama na Zlatiboru, osluškuje vesti koje se pojavljuju u medijima, ali ne dozvoljava da ga to na bilo koji način poremeti.

Utisak je da neće biti nezadovoljan i ako ovog leta ostane u Vojvodini.

''Lagao bih ako bih rekao da mi ne prija to što su dva velika kluba pokazala da bi volela da me vide u svojim redovima. To je svojevrsno priznanje i potvrda mojih dobrih partija u prošloj sezoni, ali, najiskrenije, o tome uopšte ne razmišljam.

Nisam imao baš nikakve kontakte s predstavnicima beogradskih klubova, baš kao ni sa klubovima iz inostranstva. U ovom trenutku jedino me zanima Vojvodina i da se što bolje spremimo za novu sezonu''
, izjavio je Planić za novosadski ''Dnevnik''.

On je naglasio i da su njegove dobre partije u Vojvodini tokom prošle sezone bile i plod odlične saradnje sa saigračima, da su i oni delom zaslužni za lepu sliku koja je u javnosti stvorena o njegovim kvalitetima.



''Nastaviću u istom stilu, a priče o nekoj promeni sredine ostavimo za neko drugo vreme'',
zaključio je Planić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prekaljeni štoper iz Francuske stiže na Marakanu: On je najveća želja trenera Milojevića!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2017, 14:54

Crvena zvezda je na pragu dovođenja štopera koji je želja novog šefa stručnog štaba crveno-belih, Vladana Milojevića. Blizu dolaska na Marakanu je Dušan Veškovac, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za Tuluz u Francuskoj, nezvanično saznaje Telegraf...Crveno-beli su u prethodnoj polusezoni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.