Traore stigao u Beograd, slede pregledi

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traore stigao u Beograd, slede pregledi

Francuski košarkaš Ali Traore, najnovije pojačanje Crvene zvezde stigao je u sredu u Beograd i odmah je objavio preko Fejsbuka i Tvitera svoju fotografiju sa Zvezdinim šalom.

kako mi stoji šal? - Ali Traore

 

"Bezbedno sam stigao u Beograd. Kako mi stoji ovaj šal", obavestio je Francuz fanove preko svog Tviter i Fejsbuk profila.

 

Traorea narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dana čekaju lekarski pregledi, a francuski centar donedavno je bio član Lokomotive iz Kubanja, ali tamo je odigrao samo dva meča zbog povrede.

Ukoliko sve bude u redu, Traore će i zvanično postati novi igrač crveno-belih.

 

Francuz je promenio dosta klubova u dosadašnjoj karijeri, a najpoznatiji su Asvel i rimski Virtus, sa reprezentacijom Francuske osvojio je srebro na EP u Litvaniji 2011. i nastupio na OI u Londonu prošle godine.

 

Tokom prethodne sezone Evrokupa, takmičenja u kojem učestvuje ove godine Zvezda, Traore je imao prosek od 15,3 poena po meču.

 
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ali Traore u Beogradu zbog lekarskih pregleda

Izvor: Beta, 03.Jan.2013, 12:47

BEOGRAD, 3. januara 2013. (Beta) - Košarkaš Crvene zvezde Ali Traore (28) doputovao je u četvrtak u Beograd gde ga očekuju lekarski pregledi uoči narednih utakmica...Francuski reprezentativac zbog povred.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.