Tradicija za pohvalu: Prvotimci Zvezde posetili dečiju onkologiju

Izvor: B92, 11.Jan.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicija za pohvalu: Prvotimci Zvezde posetili dečiju onkologiju

Prvotimci Crvene zvezde Aleksa Radanov i Filip Čović posetili su pedijatrijsko odeljenje dečije onkologije.

Crvena zvezda nastavila je sa društveno odgovornim akcijama i na ovaj način tradicija se nastavila i produžila na već sada osmu uzastopnu godinu.

Iako po rasporedu imaju čak tri uzastopna gostovanja, od kojih su dva u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalekoj Španiji, nešto malo slobodnog vremena Aleksa Radanov i Filip Čović iskoristili su da zajedno sa menadžmentom kluba posete pedijatrijsko odeljenje Instituta za onkologiju u Beogradu.

Crveno-beli košarkaši znaju šta znači podrška koju oni dobijaju, a isto tako su svesni da su one bitke koje vode mladi heroji zaslužuju podršku i da mališani znaju da nisu sami.

Prvotimci Aleksa Radanov i Filip Čović družili su se sa decom, crtali, pisali, igrali razne igrice... I ovog puta crveno-beli košarkaši nisu došli praznih ruku pa su najmlađi dobili paketiće na poklon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.