Tošić u Trabzonu, Pačeko u Zvezdi!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić u Trabzonu, Pačeko u Zvezdi!

Levi bek Crvene zvezde Duško Tošić napušta Marakanu i prelazi u Trabzon, piše "Press"!

Bivši reprezentativac Srbije dogovorio se sa upravom turskog prvoligaš da potpiše trogodišnji ugovor za godišnju platu od 500.000 evra. Kako Press saznaje, Zvezdi će pripasti milion evra na ime obeštećenja.

Vinicijus Pačeko, fudbaler Flamenga, provešće narednu sezonu na pozajmici u Zvezdi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Brazilac (26) igra na poziciji polušpica, profesionalnu karijeru je počeo u Flamengu 2005. godine, a od 2007. nastupao je kao pozajmljen igrač za Paranu, Ipantigu, Belenenses i Figuerense.

"Mogu da potvrdim da smo se dogovorili sa nekadašnjim klubom Dejana Petkovića, Crvenom Zvezdom da Vinicijus Pačeko bude pozajmljen. Borha će mu biti pri ruci što se tiče adaptacije, ako dogovori svoje uslove preći će u Zvezdu", potvrdila je predsednica Patrisija Amorim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.