Tošić neće u Prag i Bratislavu

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić neće u Prag i Bratislavu

Duško Tošić je u grupi najspremnijih fudbalera Crvene zvezde.

To potvrđuje i kvalitet njegovog rada tokom priprema u Austriji, ali i reči Srđana Zirojevića koji hvali levog beka Crvene zvezde i uverava da će Tošić imati svoju sezonu od avgusta.

Zvezda: Čekamo odgovor iz Saveza!

Zvezda produžila rok Dragutinoviću

- Mislim da je normalno da mi, najiskusniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << povučemo ekipu i da pokažemo primer u radu. To od nas očekuje Prosinečki i to se i dešava. Naučili smo se svi na rad Zirojevića i novajlije se uklapaju. Prolazimo zaista žestok ritam ali to je normalno jer će nam kasnije biti mnogo lakše kad počnu utakmice i osvajanje bodova. Normalno je i da nam je teško, ali lakše je nego zimus. Mnogo igrača nije imalo kontinuitet u poslednje dve godine i onda je normalno da se privikavamo.

Tošić spada u grupu fudbalera koji redovno prati dešavanja u evropskom fudbalu pa je i kompetentan da priča na temu budućih rivala Zvezde, pred žreb koji će biti u petak 15. jula.

Dejo domaćin Berluskoniju na "Markani"

Janković: Ja u Partizanu? Nikad!

- Još uvek ima puno ekipa i zaista je teško sve sagledati. Nije se odigralo ni drugo kolo i ne znamo tačna imena mogućih rivala. Ipak, voleo bih da izbegnemo Prag i Bratislavu. Teško je sa ekipama iz istočnog dela, a i sećanja su nam loša – zaključio je prvotimac crveno-belih za klupski sajt.

Šta o nepoželjnim protivnicima misli Milan Vilotić, možete pročitati OVDE.

(Foto: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.