Tošić: Izvinite, nije gotovo

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2011, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić: Izvinite, nije gotovo

Defanzivac Crvene zvezde Duško Tošić rekao je nakon meča sav izubijan pred kamerama RTS-a da ne može da shvati slabu igru Zvezde u drugom poluvremenu, ali i da se crveno-beli neće predavati. "Preduslov za plasman u LE je da "ponove igru iz prvog poluvremena", kaže Tošić.

Nakon meča je Duško Tošić dao izjavu za RTS, a na licu je imao par ogrebotina i modrica.

"Ne mogu da verujem da smo ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << slabo odigrali drugo poluvreme, presekao nas je njihov izjednačujući gol, naša greška... Uz ovako divne navijače, nismo iskoristili šanse u prvom poluvremenu i na kraju smo izgubili", rekao je levi bek Zvezde, a potom se izvinio navijačima.

"U svoje ime i u ime ekipe se izvinavam našim najboljim navijačima, ali i da poručim da se ne predajemo. Dok ima nade, mi ćemo se boriti, ali moramo da igramo kao u prvom poluvremenu", dodao je Tošić.

Nekadašnji član Sošoa kaže da je Ren iskusniji tim i da svi veruju u plasman u grupnu fazu i dalje.

"Iz dve šanse su dali dva gola, što se nas tiče, nismo dali još neki gol u prvom poluvremenu. Moramo da gledamo napred i pokušamo sve da napravimo iznenađenje u Renu", zaključio je po mnogima najbolji igrač Zvezde u ovom meču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.