Tomović upozorava iz prve ruke: Zvezda nije mogla gore da prođe, posebno teško biće u Beogradu

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomović upozorava iz prve ruke: Zvezda nije mogla gore da prođe, posebno teško biće u Beogradu

Prvotimac Fjorentine ipak ne misli da crveno-beli nemaju nikakve šanse

Sasuolo. Ime koje ne izaziva strah, ali igra koja je zadaje glavobolje i najvećim timovima Serije A. Poznavaoci fudbalskih prilika na Apeninima jednoglasni su u oceni: Crvena zvezda nije dobro prošla na žrebu za plej-of Lige Evrope. Nenad Tomović, koji već u osmu sezonu za hleb zarađuje baš u Italiji, sada u Fjorentini, iz prve ruke svedoči o kvalitetu narednog Zvezdinog protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

"Zvezda nije mogla da dobije jačeg protivnika, iako možda ime kluba to ne pokazuje. Sasuolo je vredan poštovanja i da taj tim nikako ne sme da se potcenjuje. Radi se o odličnoj ekipi koja je dugo godina na okupu, igraju prilično ofanzivno, imaju izvanredne pojedince koji u svakom trenutku mogu da naprave razliku. Takođe, po mom mišljenju, imaju jednog od najboljih mlađih trenera u Italiji, Euzebija di Frančeska, koji mi je bio trener u Lečeu", pojašnjava Tomović, koji se ipak nada da će se njegov bivši i sadašnji klub susresti u grupnoj fazi Lige Evrope.

Samo, neće to biti nimalo lak zadatak za srpskog šampiona. Prema Tomovićevim rečima - posebno ne u Beogradu.

"Zvezda mora da odigra taktički besprekorno, pogotovo u Beogradu, dok u Italiji očekujem izjednačenu igru. Sve u svemu, nikako ne treba da se plaše, ali ne treba ni da se opuštaju jer će Italijani kazniti svaku grešku".

Prva utakmica Sasuola i Crvene zvezde igra se 18. avgusta, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu. Sezona u Seriji A počinje 20. avgusta i to je jedina dobra vest za beogradske crveno-bele.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.