Tomić pred Galatasaraj: Idemo u Istanbul da dobijemo meč

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić pred Galatasaraj: Idemo u Istanbul da dobijemo meč

Košarkaši Crvene zvezde u 10. kolu Evrokupa gostuje turskoj ekipi u Istanbulu.

U okviru poslednjeg 10. kola grupne faze Evrokupa, košarkaši Crvene zvezde igraće u Istanbulu protiv Galatasaraja u sredu od 18 sati, a trener crveno-belih Milan Tomić ističe da taj meč neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << baš običan.

- Sigurno je da će to biti jedna specifična utakmica sama po sebi, ali mi idemo tamo da dobijemo taj meč jer od te utakmice zavisi dosta, i od meča Andora - Monako. Tako da, kvalifikovali smo se za Top 16, idemo da dobijemo i u zavisnosti od rezultata meča Andora - Monako da vidimo da li ćemo biti drugi ili treći.

Osvrnuo se i na igrački kadar i povrede igrača.

- Faje je izvrnuo zglob protiv Mege, Kešelj se vraća posle gripa, Filip Čović je pre tri dana počeo da trenira sa nama, tako da ćemo videti ko će biti u 12 - rekao je Tomić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tomić: Nema kalkulacija, želimo pobedu u Istanbulu

Izvor: RTS, 18.Dec.2018, 13:44

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, pred meč protiv Galatasaraja na kraju prve faze Evrokupa, kaže da njegov tim ne putuje u Istanbul da kalkuliše, već ide po pobedu. Utakmica 10. kola A grupe između Galatasaraja i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati po srednjeevropskom vremenu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.