Tomić iskren, Primorska prebila Zvezdu...

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić iskren, Primorska "prebila" Zvezdu...

Trener Zvezde imao šta da zameri svojim pulenima.

Košarkaši Crvene zvezde večeras su neprijatno iznenadili svoje navijače pošto su poraženi od Primorske u četvrtfinalu Superkupa ABA lige.

Trener "crveno-belih" Milan Tomić smatra da su Slovenci zaslužno stigli do pobede i objasnio zbog čega.

"Čestitam protivnicima na pobedi, igrali su bolje i zasluženo su pobedili. Mislim da u ovu utakmicu niko od 12 igrača nije ušao kako treba. Pristup >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igri nije bio onakav kako sam hteo da bude"

"Prosto rečeno, mislim da su nas prebili. Košarkaški. Skok u napadu, tranzicija... U svim delovima igre. Čestitam Primorci na pobedi, ovo je utakmica za nas da se napravi analiza i da nastavimo dalje", istakao je Tomić na konferenciji za medije nakon meča.

On se saglasio da sa konstatacijom jednog od novinara da je njegov tim ušao u utakmicu sa parolom "lako ćemo".

"Nije to preveliko samopouzdanje, oni moraju da znaju da će svako pokušati da pobedi Zvezdu. Nema "lako ćemo" u 2019. godini. Ovde su sve odlične ekipe, nema 'ako ćemo', pogotovo u ABA ligi. Ovo treba da bude nauk i lekcija kako moramo da igramo svaku utakmicu ove sezone", zaključio je Tomić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.