Tomić: Svima dajem šansu, igraće najbolji

Izvor: N1 televizija, 14.Sep.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Svima dajem šansu, igraće najbolji

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle pobede nad Nižnjim Novgorodom 88:77 u pripremnom meču da je zadovoljan prikazanom igrom svog tima.

"Utakmica koja nema mnogo značaja. Mislim da je to naša najbolja utakmica u pripremnom periodu, iako je bilo nekih koje su dobijene sa po 30 razlike. Tu ne mogu da se prave velike analize. Protiv Antverpena smo gubili i za deset minuta uspeli da preokrenemo. To se uči, a ova ekipa ima još mnogo da uči. To je sve škola >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << za ove igrače, naročito za mlađe igrače, koji još nemaju pravu sliku", rekao je Tomić.

Crveno-bele na startu nove sezone očekuje nastup u Superkupu ABA lige, koji počinje 20. septembra, a Zvezda će se dan kasnije sastati sa ljubljanskom Olimpijom.

"Ja na svim utakmicama svim igračima dajem šansu i to ste videli. Svi igraju i svi treba da se pokažu, pa ko bude najbolji on će igrati. I na Superkupu će biti uigravanja, ali hajde i da dobijemo", rekao je trener Zvezde i dodao:

"Ovo je nova ekipa, tu je novih devet igrača. Tu treba da se radi. Oni svakog dana moraju da napreduju, ja ne očekujem da Simanić preko noći postane NBA igrač. Ja hoću sa njim da radim svakog dana, korak po korak".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.