Tomić: Pravi derbi, koštale su nas greške

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Pravi derbi, koštale su nas greške

Trener Crvene zvezde Milan Tomić posle poraza od Partizana u drugom meču finalne serije Superlige, rekao je da je utakmica prelomljena u poslednja dva i po minuta.

"Pravi derbi. Tvrda utakmica. Utakmica se preokrenula u poslednjih dva i po minuta. Rekao sam mojim igračima da moramo da kontrolišemo 40 minuta. Na naše dve greške su nadomestili sedam razlike. Tu je razlog. Nije razlog što je Zagorac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dao koš", rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Tomić je istakao da u ovoj utakmici skok u napadu nije bio problem.

"Ovakve utakmice kao što su derbiji, kada preokreneš kao mi... Nije bio problem skok u napadu. Koštale su nas greške u poslednjih dva i po minuta. Mogli smo bolje da zagradimo, ali 1:1 i nastavljamo dalje".

Trener crveno-belih osvrnuo se i na uslove za igru.

"Najteže je igračima. Apelujemo da se stavi klima, rekli smo sto puta. Uslovi su nenormalni", zaključio je Tomić.

Pejmejker crveno-belih Filip Čović čestitao je Partizanu na pobedi.

"Tvrda utakmica, teška. Odlučila je jedna lopta, jedan šut. Ne mogu da kažem da smo loše branili, ali taj jedan šut je odlučio utakmicu na našu žalost. Ne možete da se opustite u utakmici koja vam znači koliko vam znači, u poslednjih pet sekundi. Bili Beron je bio na lopti, sada da li je mogao da bude bliži... To su stotinke. Uzeo je čovek težak šut, bili ste na utakmici", rekao je bio Čović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.