Tomić: Marko Šćepović kao Zlatan Ibrahimović

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Marko Šćepović kao Zlatan Ibrahimović

Povodom dolaska Zdenjeka Zemana na klupu Rome, italijanski mediji kontaktirali su Ivana Tomića, da im na osnovu saradnje u prvenstvu 1998/1999, kad ga je Čeh trenirao u opremi „vučice”, prokomentariše povratak bivšeg šefa struke Crvene zvezde na „Olimpiko”. Intervju sa nekadašnjim vezistom i direktorom Partizana, Italijani su iskoristili i da se raspitaju o potencijalnu igrača crno-belih.

Tomić ih hvali na sva usta. Počeo je od prezimenjaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Mada može da igra i u sredini, Nemanja Tomić se najbolje snalazi bočno, u formaciji 4-1-3-2. Razume igru, poseduje dobar dribling, tehnika mu je jača strana, kreativan je. Bilo kom fudbaleru iz Srbije bilo bi potrebno vreme da se privikne na zahteve u inostranstvu, ali njemu su 24 godine i talenat sad mora da dođe do izražaja – ispričao je Ivan.
O Lazaru Markoviću bruji Evropa.
– U mlađim kategorijama igrao je po boku, dok je u prvom timu drugi napadač. Poseduje brzinu sprintera i odličnu tehniku. Mada te dve karakteristike obično ne idu zajedno, u slučaju Lazara su spojene. Iako je tek postao punoletan, igra kao mator, dobro se ponaša na treninzima, dosta obećava.
Njegov partner u juniorskom i prvi saradnik po prekomandi u seniore, takođe su na radaru skauta sa „čizme”.
Nikola Ninković poseduje sve: ideju, šut, dribling. Rečju – klasa. Bez obzira što je Marko Šćepović visok 189 centimetara, brz je, a stilom i pokretima podseća na Zlatana Ibrahimovića. Uskoro će se vratiti na teren, posle povrede. Marković, Šćepović i Ninković bi trebalo da prave razliku u Partizanu narednih godina – prognozira Ivan Tomić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.