Tomić: Atmosfera odlična, idemo korak po korak

Izvor: BKTV News, 27.Avg.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Atmosfera odlična, idemo korak po korak

Pripreme Crvene zvezde za novu sezonu u punom su jeku, tim je uveliko formiran, a šampion Srbije će od srede početi i sa kontrolnim duelima. Prvi rival tima sa Malog Kalemegdana biće Hakro Merlins, a pred prve provere Milan Tomić je napravio rezime.

"Zadovoljan sam radom igrača. I mladi i iskusniji košarkaši su radili u punom intezitetu. Davidovac i Nenadić imaju probleme sa povredom, ali to je normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u ovoj fazi priprema. U pripremnom periodu očekivani su problemi sa povredama, ali nastavljamo da radimo sa željom da imamo najbolje moguće pripreme", istakao je strateg crveno-belih.

Trener Crvene zvezde pred početak priprema preuzeo je komandnu palicu od Milenka Topića.

"Svako leto dolazim u Beograd i ne postoji period privikavanja, ovde sam rođen. Osim Davidovca, Lazića i Dobrića, sastav je potpuno nov. Trebamo da radimi, budemo strpljivi. Simanić, Radanov i Nenadić su mladi i talentovani igrači i dobiće šansu."

??? #MediaDay #TrainingCamp #kkcz #WeAreTheTeam pic.twitter.com/bKvUzSi1DQ

Trener Beograđana nije skrivao zadovoljstvo po pitanju transfera realizovanih ovog leta.

"Perperoglu je igrač kojeg poznajem, bio sam mu trener u Olimpijakosu. To je igrač koji je osvojio sve pa odluka o njegovom dovođenju nije bila teška. Bili Baron je igrač koga pratim tri godine, još kada je bio u Mursiji, dobro ga poznajem. I Faje i Regland... Veoma sam zadovoljan što smo ih angažovali. Atmosfera na treningu je odlična, želim da budemo složni, kao porodica, da pokažemo navijačima da ćemo se boriti za svaku loptu. Atmosfera neće biti dovoljna jer moramo da igramo i dobru košarku. Ipak, biće vremena i za taktiku."

Prethodna sezona bila je pokazatelj crveno-belima da se konkurencija za regionalnu krunu zaoštrava iz godine u godinu.

"Crvena zvezda je veliki klub i kao takav ne može da učestvuje u ABA ligi samo da bi učestvovala i pravila mlade igrače. Treba da napravimo hemiju u ekipi i da gledamo iz utakmice u utakmicu. Cedevita i Budućnost su kreirale dobre timove, ali mi smo tu. Idemo korak po korak. Ne bih se složio da smo favoriti za osvajanje Evrokupa, ali  prihvatam da smo u top pet", rekao je Tomić.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.