Tole neustrašivi

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tole neustrašivi

Tomislav Karadžić ravnodušan prema odluci Upravnog odbora Crvene zvezde da podrži inicijativu za održavanje vanredne Skupštine FSS.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić kaže da je "statutarno pravo" Crvene zvezde da zatraži održavanje vanrednih izbora i da njemu nije problem da stavi mandat na proveru.

"Nemam ništa protiv toga. Ako budu imali većinu, sazvaće Skupštinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa ćemo videti šta će biti. Zvezda je pre nekoliko godina imala sličnu inicijativu, ali onda nisu došli na Skupštinu da pokrenu pitanje moje smene. Neka sada izguraju to do kraja. Ne mogu svaki dan da komentarišem jedno isto i slušam pretnje o smeni", rekao je Karadžić "Sportskom žurnalu".

Zvezda je u ponedeljak uveče na sednici Upravnog odbora odlučila da podrži inicijativu za sazivanjem vanredne Skupštine FSS, "povodom loše atmosfere, rezultata i trenutnog plasmana naše reprezentacije na FIFA rang listi".

Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza za "Žurnal" je izjavio da nisu problem samo reprezentacija i selektor.

"Treba napraviti bolju Zajednicu superligaša. Alarmantno je na mnogim nivoima takmičenja. Što je niži rang, to su nepravilnosti veće. Mnoge stvari moraju da se koriguju".

Tomislav Karadžić je na istu temu pričao i za dnevni list "Informer", koji ga je upitao da li veruje da ga preko Zvezde ustvari ruši Srpska napredna stranka.

"Iskreno, ne verujem da je tako. Mešanje politike u fudbal je strogo zabranjeno i ukoliko bih primetio neki takav pokušaj, odmah bih obavestio UEFA".

Prvi čovek FSS reizabran je na Skupštini održanoj jula 2012, kada je dobio 100 odsto glasova.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.