Todorovski menja Ninkova?

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorovski menja Ninkova?

Pavle Ninkov gotovo sigurno ovog leta odlazi iz Crvene zvezde, ostaje samo da se vidi da li u Briž, koji je poslao ponudu vrednu milion evra, Anderleht ili Bursu, s obzirom da su iskazali veliko interesovanje.
Postavlja se, naravno, pitanje ko će da zameni kapitena na poziciji desnog beka. Zvezda trenutno ima Nikolu Mikića, kao i nameru da priključi mladog Filipa Stojkovića iz Sopota, ali se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << razmišlja i o još jednom rešenju.
Među željama je Aleksandar Todorovski, makedonski reprezentativac iz Rada, koji je zimus potpisao predugovor sa poljskom Polonijom, zbog čega je suspendovan od strane Građevinara. Ima indicija da bi 27-godišnji desni bek, koji je rođen u Kraljevu, mogao da odustane od odlaska u Poljsku i karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi, pod uslovom da dođe do dogovora sa klubom iz Varšave.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ninkov se oprostio, Todorovski ponovo na meti?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2011

Pavle Ninkov sve bliže odlasku u Belgiju, Zvezda razmišlja o Todorovskom iz Rada, iako je Makedonac potpisao predugovor sa Poljacima.

Nastavak na Sportske.net...

Todorovski menja Ninkova na "Marakani"

Izvor: S media, 30.Maj.2011

Aleksandar Todorovski (27), reprezentativac Makedonije i desni bek Rada, prva je želja Crvene zvezde u potrazi za zamenikom Pavla Ninkova koji će na leto sigurno napustiti "Marakanu". ..Pavle Ninkov već potpisao za Anderleht?..Ninkov ide kod Ergića i Stepanova..Desni bek Rada: Zvezda se ne odbija..Zvezda...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.