Timoščuk potpisao za Kairat!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timoščuk potpisao za Kairat!

Ukrajinac već predstavljen u Almatiju

Kairat nastavlja da se silno pojačava! Posle Đorđa Despotovića koji je juče stigao kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde, prebogati gazda kluba iz Almatija obezbedio je i potpis najzvučnijeg imena u istoriji kluba - Anatolija Timoščuka!

Prethodnih dana pričalo o mogućem dolasku u Kazahstan bivšeg fudbalera Bajerna, Šahtjora i Zenita, ali je u jednom trenutku to izgledalo kao nemoguća misija. Ipak, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kratkog zatišja bomba je eksplodirala. U jednom trenutku jedan od najboljih zadnjih veznih u Evropi potpisao je na godinu i po dana i odmah je predstavljen...

"Drago mi je što sam potpisao ugovor sa jednim od vodećih klubova u zemlji. Imao sam i drugih ponuda, zaista dobrih, ali posle posete Almatiju odlučio sam se za Kairat čije su ambicije velike. Učiniću sve da pomognem u ostvarenju ciljeva", izjavio je Timoščuk.

Iskusni 36-godišnji Ukrajinac neće imati pravo nastupa u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Crvene zvezde. Taj susret na programu je u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.