Teža povreda Dangubića

Izvor: MVP.rs, 05.Okt.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teža povreda Dangubića

Beka Crvene zvezde očekuje pauza.

Problemi za KK Crvena zvezda Telekom i trenera Dejana Radonjića se nastavljaju. Dugoj listi povređenih i rovitih igrača, u nedelju se priključio i Nemanja Dangubić, koji je na poslednjem treningu, pred put ekipe u Zadar povredio kuk.

Prema prvim lekarskim pregledima, Dangubić je doživeo avulzioni prelom gornjeg zgloba kuka i očekuje ga pauza >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << od najmanje 4 nedelje. Tokom tog perioda, Dangubić neće nositi gips, ali će morati da miruje.

"Šta da se radi? I povrede su sastavni deo ovog sporta. Nezgodno sam pao i povredio kuk. Ipak, nema predaje, idemo dalje, vratiću se sigurno još jači. Pauza je prema rečima lekara, četiri nedelje, neću nositi nikakav gips, a onda bi trebalo da se priključim treninzima. Ova povreda je nezgodna, jer zahteva mirovanje i veliko strpljenje, kako bi se vratio potpuno spreman na parket.  Proći će i ovo, a ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da se oporavim što pre, i pomognem timu", rekao je Nemanja Dangubić za sajt Crvene zvezde.

Podsetimo, Marko Tejić propušta početak sezone zbog teške distorzije skočnog zgloba, a deo pripremnog perioda zbog povreda propuštali su i Luka Mitrović, Rajan Tompson i Maik Zirbes.

Ekipa Crvene zvezde putuje u Zadar u ponedeljak u ranim popodnevnim časovima, a meč u dvorani "Krešimir Ćosić" igra se u utorak od 17 časova.

(foto: s-event.hr)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.