Tetovaže srpskih zvezda

Izvor: Press, 05.Sep.2010, 02:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tetovaže srpskih zvezda

Slavni sve češće ljubav prema partnerima i deci iskazuju tetovažama. Poslednji je to učinio fudbaler Duško Tošić, koga je ubrzo „iskopirala" tašta Divna Karleuša
Duško Tošić, fudbaler Crvene zvezde i suprug Jelene Karleuše, još jedna je u nizu slavnih osoba koje svoju ljubav dokazuju tetovažom. Duško je, uoči rođendana svojih ćerki Nike i Atine, na desnoj ruci istetovirao njihova imena, što je inače njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << supruga već ranije učinila. Ovim Tošićevim potezom je bila više nego oduševljena njegova tašta Divna Karleuša, pa je brže-bolje i sama zakazala termin kod tatu majstora. Ona je na levoj ruci istetovirala čak pet imena. Pored imena svoje dve unuke, stavila je i imena ćerke Jelene, sestre Danijele i sestrića Marka.

Dokazivanje ljubavi šaranjem po telu odavno je postao trend na srpskoj estradi, a među prvima su to uradili Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović. Danilo je došao na ideju da svojoj devojci umesto ruža ili čokolade pokloni njen portret na sopstvenoj koži, a ona mu je posle nekoliko meseci uzvratila na isti način, istetoviravši početno slovo njegovog imena. I baš je kitnjasto slovo D iscrtano na Natašinom telu bilo povod za prosidbu. Taj njen gest naveo je impulsivnog i strastvenog Danila da konačno kupi verenički prsten i klekne pred plavokosu pevačicu.
Seka kao Rijana
Nataša na telu ima ukupno tri tetovaže: na nadlaktici leve ruke početno slovo imena svog supruga, iza levog uha početno slovo ćerkinog imena, a kao i njen suprug ima istetoviranog labuda kao simbol večne ljubavi.
Baš kao i njena „dvojnica" Rijana, Seka Aleksić je navučena na crtanje po telu, pa je pre nekoliko meseci uradila 12. tetovažu, kada je na kažiprstu desne ruke istetovirala „psst", koje bi, kako je objasnila, trebalo da simbolizuje čitanje i tišinu.

Inače, Seka je pre desetak godina uradila prvu tetovažu u obliku tribala, da bi kasnije na leđima istetovirala ime svoje majke, a zatim je na nozi dodala novi tatu u vidu početnog slova svog imena. Na plećki je istetovirala rečenicu „Moje znanje je moja moć", a potom je iscrtala zvezdice koje se protežu duž ramena. Jedna od poslednjih tetovaža je urađena na zglobu ruke i predstavlja datum kada su ona i njen verenik Veljko Piljikić počeli da se zabavljaju. Zanimljivo da istu tetovažu na ruci ima i Veljko.
Veliki ljubitelj tatua je i Marija Šerifović, koja je prvo na desnoj podlaktici istetovirala slova B i M, a potom i stihove na španskom jeziku.

- Odavno sam poželela da se tetoviram i baš mi se dopada kako izgledaju moje tetovaže. Ipak, teško je zaustaviti se. Od samih tetovaža su mi važniji ljudi i situacije za koje me one vezuju. Posvećene su nekoj bitnoj osobi i važnom događaju, ali ipak je to intimno. Ukupno imam pet tetovaža. Jedna je datum mog rođenja, druga nosi jasnu poruku - no regrets (nema kajanja), treća znači: „Plemenita, uzvišena, sa kojom sve počinje i ništa postaje sve"... Planiram još tetovaža - ispričala je Marija.
Muke zbog Draže
I njena koleginica Tijana Dapčević ima tri tetovaže.
- Svaka tetovaža ima neko posebno značenje za mene. Davno sam istetovirala jednu melodiju koju sam sanjala za 18. rođendan. Sutradan sam je istetovirala. Posle deset godina iznad te tetovaže sam ucrtala mesec sa slušalicama, a kasnije sam tetovirala narukvicu na levoj ruci. Tetoviranje vam je kao zaraza - kada jednom krenete, nema stajanja. Mislim da ću se još tetovirati - priča Tijana.

Posebnu ljubav prema tetovažama gaje sportisti.
Fudbaler Mateja Kežman ima tatu na oba ramena još iz vremena dok je igrao za holandski PSV. Od pre nekoliko godina na njegovoj levoj podlaktici ćirilicom je ispisano ime ćerke Aleksandre, a poznati fudbaler ima i istetovirana imena svoje dece Lazara, Jakova i Aleksandre, ali i likove svetaca.
Košarkaš Milan Gurović je zbog tetovaže Draže Mihailovića na ramenu imao mnogo problema. Iznad Draže, Milan je tetovirao i velikog orla, a na telu ima još nekoliko tetovaža. Bivši fudbaler i učesnik „VIP Velikog brata" Saša Ćurčić na svom telu ima 14 tetovaža, a poslednja koju je uradio su usne Anđeline Džoli na svom vratu. .
Srpski reprezentativac Dejan Stanković ima nekoliko tetovaža, a najupečatljiviji je tribal na desnoj nadlaktici. Inače, Stanković je osmu godišnjicu braka sa Anom obeležio tako što je na desnoj ruci napravio novu tetovažu koju je posvetio supruzi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

TETOVAŽE SRPSKIH ZVEZDA! HIT FOTKE!

Izvor: iYupi.com, 05.Sep.2010

Slavni sve češće ljubav prema partnerima i deci iskazuju tetovažama. Poslednji je to učinio fudbaler Duško Tošić, koga je ubrzo „iskopirala" tašta Divna Karleuša ...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.