Terzić potvrdio - Zvezda još jača!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić potvrdio - Zvezda još jača!

Generalni direktor vicešampiona Srbije ponovo obradovao navijače Crvene zvezde! Stigao još jedan novajlija, narednih dana biće ih još!

Uprava Crvene zvezde ovih dana radi punom parom po pitanju angažovanja pojačanja, kako bi crveno-beli što jači ušli u predstojeći dvomeč sa Kairatom na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Danas su obavljeni razgovori sa dosadašnjim fudbalerom Novog Pazara Brunom Matosom, a generalni direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdan Terzić je u popodnevnim časovima potvrdio novinarima da je postignut konačan dogovor.

Brazilski fudbaler će pojačati konkurenciju u veznom redu crveno-belih, a ugovor će potpisati na tri godine.

Naravno, navijači Zvezde očekuju da i narednih dana čuju slične vesti, a Terzić uverava da će tako i biti.

On je potvrdio i da portugalski napadač Vijera dolazi u nedeljuu na završne pregovore, a ''finišira'' se i posao oko angažmana Luisa Ibanjeza, kao i Srđana Plavšića iz Spartaka.



''Nadam se da ćemo sve to završiti u narednih nekoliko dana'',
izjavio je Terzić.

Ali, ni to nije sve!

Još jedna dobra vest za crveno-bele je i najava potpisivanja novog ugovora sa ''zlatnim'' golmanom i kapitenom Predragom Rajkovićem, za koga se poslednjih dana interesovao i Milan!

''Nismo dobili ponudu Milana, Rajković će u ponedeljak potpisati novi trogodišnji ugovor'', zaključio je Terzić u izjavi ''Tanjugu''.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.