Izvor: Piplmetar.rs, 25.Mar.2024, 19:31

Terzić potvrdio Rusima: Zvezda i Zenit će ponovo igrati prijateljski meč u julu

S. T.

Ovoga puta u Sankt Peterburgu
Foto: Mileta Mirčetić

Posle prijateljskog meča između Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Peterburga odigrane za vikend na stadionu „Rajko Mitić“, a koji je pripao crveno-belima minimalnim rezultatom (1:0), već se prave planovi za sledeći.
Naime, u ruskim medijima se pored izveštaja i atmosfere sa utakmice provukla i informacija da će dva tima ponovo odigrati prijateljski susret, samo što će se to ovoga puta desiti u Sankt Peterburgu.
Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je u razgovoru za...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić potvrdio Rusima: Uskoro novi susret Zvezde i Zenita

Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2024

Crvena zvezda i Zenit iz Sankt Petersburga odigrali su za vikend prijateljski meč na stadionu "Rajko Mitić", a već se kuju planovi o narednom susretu srpskog i ruskog velikana.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.