Terzić otvorio vrata - Hoće li odjeknuti bomba!?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić "otvorio vrata" - Hoće li odjeknuti bomba!?

Udarna vest stiže nam večeras sa Apeninskog poluostrva. Može li Crvena zvezda da angažuje ovako zvučno pojačanje?

Kada je prošlog leta Marko Marin potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom navijači su opravdano slavili uz poruku da se radi o najvećem pojačanju u novijoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

Činjenica je da tako nešto možete da tvrdite kada u klub dovodite bivšeg reprezentativca Nemačke i nekadašnjeg člana Čelsija, ali šta tek reći za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vest koju su večeras lansirali italijanski mediji.

Portal "Football Italia" poziva se na "Gazzetta dello Sport" i piše da bi Aleksandar Kolarov ovog leta mogao nazad na "Marakanu"!

Levi bek Rome prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde ali se nije oprobao u prvom timu i o tome je nedavno pričao komentarišući odlazak Danijelea De Rosija.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije sa Romom ima ugovor do sledećeg leta, ali bi već ovog na "Olimpiku" moglo da dođe do velikih promena zbog rezultatskog neuspeha i izostanka plasmana u Ligu šampiona.

Vatru podgreva izjava Zvezdana Terzića data italijanskim medijima.

"Za Aleksandra su vrata uvek otvorena i moja je želja da se vrati ovde", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda.

Aleksandar Kolarov i Zvezdan Terzić sarađivali su u vreme kada je iskusni levi bek nosio dres OFK Beograda iz kojeg je kasnije i krenuo put Italije.

Čak i pored svega rečenog mnogi će teško poverovati u mogućnost da Aleksandar Kolarov obuče Zvezdin dres, bar u ovom trenutku, ali zbog svega što se dešava na transfer tržištu nikada ne treba otpisivati bilo koju opciju unapred.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.