Terzić najavio smanjenje plata, Borjan prvi reagovao!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić najavio smanjenje plata, Borjan prvi reagovao!

Izgleda da neće moći to tako brzo da se reši.

Crvena zvezda je na svom klupskom sajtu objavila opširan razgovor sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem, koji je, između ostalog, najavio i smanjenje plata igračkom kadru.

''Ono što sledi u naredna dva dana je razgovor sa svakim igračem, upoznaćemo ih sa situacijom. Predočićemo koja je preporuka FIFA, a to je da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smanje plate na 50 odsto u ova tri meseca'', poručio je Terzić.







Prva reakcija na ovu Terzićevu najavu stigla je od Zvezdinog kapitena Milana Borjana.



On je u razgovoru za ''Mondo'' nagovestio da bi na konačnu odluku moglo još malo da se sačeka.

''Kao što znate, više od polovine igrača Crvene zvezde nije u Beogradu, komuniciramo telefonskim putem. Ovo nije tema i odluka koja bi se rešava i donosila na daljinu, već kada svi budemo u Beogradu sešćemo i razgovarati, saslušati predlog kluba i izneti naš stav ili dati zajednički predlog'', objasnio je Borjan.

Kakva god odluka da bude, Borjan očekuje da njegovi saigrači budu jedinstveni, kao i do sada.





"Već tri godine naša svlačionica je jedna jedinstvena i jaka porodica koja sve odluke donsi i brani zajedničkim snagama, pa će tako biti i sada", naglasio je Borjan.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.