Terzić: Velika pobeda Crvene zvezde

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 16:47

Terzić: Velika pobeda Crvene zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde oglasio se povodom obustavljanja istrage o meču između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena.

Meč je odigran 30. septembra 2018. godine i PSŽ je pobedio Zvezdu 6:1.

Istraga je otvorena posle ove utakmice, nakon što su francuski list "Ekip" i neimenovani doušnik UEFA rekli da je jedan visoki funkcioner Zvezde uplatio 5.000.000 evra na pobedu PSŽ-a sa pet golova razlike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Posle tri godine, utvrđeno je da nema dokaza za tako nešto i istraga je obustavljena.

Tim povodom, oglasio se Terzić.

"Drago mi je što se potvrdilo da je Crvena zvezda veliki brend evropskog fudbala i da su bilo kakve insinuacije na račun našeg kluba neistinite, na šta smo ukazivali sve vreme. Ovim je stigla potvrda da smo potpuno bezrazložno gurnuti u celu tu priču i nije postojala ni osnova za sumnju. Ovo je velika pobeda Crvene zvezde za čast i ugled našeg kluba, ali fudbala. Kao što se vidi - pravda je spora, ali dostižna. Videćemo sa našim pravnim timom koji su sledeći koraci", rekao je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE OBUSTAVLJANJA ISTRAGE: Oglasila se Zvezda! Sa Marakane stigla MOĆNA poruka

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021

Crveno-beli oslobođenji optužbi o nameštanju...Ugledni francuski list "Ekip" objavio je tokom dana da je francusko tužilaštvo odlučilo da prekine istragu o meču Pari sen Žermen - Crvena zvezda (6:1), odigranom pre tri godine, jer nije pronašlo nikakvo dokaze da je bilo nečasnih radnji ili nameštaljki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.