Terzić: Hteo sam Engleze i Nemce

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Hteo sam Engleze i Nemce

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezda Terzić sumirao je utiske posle žreba u Monaku.

"Kada se sve sabere i oduzme mogli smo da prođemo i bolje, ali i gore. U svih osam grupa ima po tri ili četiri atraktivne ekipe i u ovom takmičenju nema lakih protivnika. U grupi smo sa dva velikana evropskog fudbala, vicešampionom Lige šampiona iz prošle godine Totenhemom i Bajernom iz Minhena. Lično sam priželjkivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se susretnemo sa predstavnicima iz Engleske i Nemačke, a tu je i naš bratski klub Olimpijakos", rekao je Terzić, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da veruje da će tim opravdati očekivanja u najelitnijem evropskom takmičenju.

"Očekujemo spektakularne utakmice ove jeseni u Beogradu. Pokazali smo da znamo da igramo velike utakmice, da smo dobri pod pritiskom, i nadam se da ćemo ostaviti pozitivan utisak te da će navijači biti zadovoljni, kako sjajnim fudbalskim predstavama, tako i igrama Zvezde u Evropi", podvukao je Terzić.

Žrebom u Monaku odlučeno je da Zvezda ide London, Minhen i Pirej. Grupna faza Lige šampiona počeće 17. i 18. septembra, a završava se 10. i 11. decembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.