Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 16:22

Teodosić u idealnoj petorci Evrokupa

Srpski košarkaš Miloš Teodosić izabran je u idealnu petorku ovosezonskog Evrokupa, saopšteno je na sajtu takmičenja.
Plejmejkeru Virtusa iz Bolonje u idealnom timu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenje društvo prave još bivši centar Crvene zvezde Matijas Lesor (Monako), košarkaš podgoričke Budućnosti Vili Rid, zatim Džamar Smit (Uniks) i Ajzea Kordinije (Nanter).


Teodosić je ove sezone u Evrokupu prosečno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << beležio 15,4 poena, 6,9 asistencija i tri skoka po utakmici i zauzeo je četvrto mesto na listi najkorisnijih igrača sa prosekom od 19 indeksnih poena po meču.
Bio je jedan od najzaslužnijih za 19 uzastopnih pobeda Virtusa, ali nije uspeo da spreči eliminaciju svog tima u polufinalnom duelu plej-ofa od Uniksa.
Organizator igre reprezentacije Srbije poneo je i MVP titulu u ligaškom delu Evrokupa, a tokom karijere je i šest puta bio imenovan u najbolju petorku Evrolige.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.