Teodosić nije ni pregovarao sa Zvezdom: Nije bilo kontakta

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić nije ni pregovarao sa Zvezdom: Nije bilo kontakta

Krivo mi je što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu – rekao je kapiten “orlova” Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana i da mu je žao što je ispao loš u delu javnosti, pošto je potpisao za Virtus iz Bolonje.- Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve što sam saznao o >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mom dolasku u Crvenu zvezdu bilo je iz novina naravno. Krivo mi je što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča – ne - rekao je Teodosić novinarima na okupljanu reprezentacije.Navijači Bolonje su pre nekoliko dana priredili doček Teodosiću, a on je rekao da je prijatno iznenađen dočekom i organizacijom kluba.- Drago mi je što sam tamo, čeka nas velikio posao. Verujem u ceo tim ljudi i igrača, mislim da smo na dobrom putu da napravimo nešto veliko za sam tim i za ceo grad - naveo je Teodosić.Kapiten "orlova" se posle klupskih, prebacio na reprezentativne teme, rekavši da jedva čeka početak priprema za SP u Kini i da ekipa mora da shvati ozbiljno to takmičenje na kome joj neće biti lako da osvoji medalju.- Za reprezentaciju se na prvom mestu igra iz ljubavi, gde stvarno daješ celog sebe. Ovo je potencijalno najjači sastav Srbije otkako sam tu, ali to ne može da garantuje nikakav uspeh. Moramo Svetsko prvenstvo ozbiljno da shvatimo, tamo ima osam, 10 ozbiljnih reprezentacija i neće nam biti nimalo lako da dođemo do bilo koje medalje.Dok je čekao rešavanje klupskog angažmana, Teodosić je samostalno trenirao.- Trenirao sam individualno čitavo leto, fino se osećam, drago mi je što su svi momci tu, imaćemo možda malih izmena, neki igrači će stići malo kasnije, ali mislim da to neće predstavljati problem da se spremimo na najbolji način i da na prvenstvo odemo što spremiji. Ide se na planinu, nedostajalo mi je, dugo nisam igrao i trenirao sa ekipom. Jedva čekam pripreme, sigurno će svim igračima prijati odlazak na Kopaonik, verujem da ćemo te dve nedelje iskoristiti da se dobro spremimo - naveo je Miloš Teodosić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić: Nije bilo kontakta sa Zvezdom

Izvor: Beta, 18.Jul.2019

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je danas da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana i da mu je žao što je ispao loš u delu javnosti, nakon što je potpisao za Virtus iz Bolonje."Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.