Teodosić: Možda i najbolja utakmica ove sezone VIDEO

Izvor: B92, 15.Nov.2023, 00:36

Teodosić: Možda i najbolja utakmica ove sezone VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić razgovrao je prvi put sa novianrima pod dolasku na mali Kalemegdan.

Zvezda je pobedila Fenerbahče 87:56 u 8. kolu Evrolige, a iskusni plejmejker prednjačio je sa 18 poena.

"Treba da ostanemo pozitivni i da gledamo napred. Može se reći da je ovo timski najbolja utakmica. Ni Fener nije odigrao na način na koji igraju generalno. Sigurno da im ni mi nismo dozvolili. Imali su malo lošiji dan. Sigurno, mislim najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica od kako sam ja u Zvezdi", rekao je Teedosić novinarima u miks zoni posle meča.

Pričao je i o atmosferi u Areni.



"Mogu da govorim iz mog ugla, ali mislim da je to stav većine. Nekako, lepo je kada vidiš da neko ceni to tvoje zalaganje, to tvoje bacanje za loptom. To ti daje veću energiju da pred sovjim navijačima igraš bolje."


O povredama Jaga i Nejpira.

" To su već petorica igrača koji su povređeni. To nije mala stvar i to me iskreno brine. Dosta je utakmica,. dosta je rotacija. Nada,m se da će Šabaz moći da igra, ne znam kakva je situacija. Sada kratimo rrootaciju i ostajemo na deset igrača".

Sledeći meč crveno-beli igraju protiv Olimpijakosa.

"Mi moramo da treniramo, a većina igrača više voli da igra nego da trenira. Kako nama tako i drugima. Meni lično, protivnički navijači ne stvaraju pritisak. Ja sam sebi stvaramm pritisak da budem što bolji. ja sam emotivno vezan za Olimpijakos i Atinu. Ja sam uvek voleo da odem dole", poručio je Tedosić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.