Teodosić: Da pobedimo sve tri utakmice u Beogradu

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 10:58

Teodosić: Da pobedimo sve tri utakmice u Beogradu

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić je posle poraza od Baskonije izrazio nadu da će srpski tim slavili u naredna tri evroligaška meča.

Crveno-beli su posle dramatične završnice pretrpeli poraz u Vitoriji (87:85) i sada su na skoru 4-9.

Pred Zvezdom su tri meča u Beogradu – Alba, Real Madrid i Makabi, kome će formalno gostovati u "Pioniru".

"Sigurno da je nervoza uticala, toliko smo želeli tu pobedu, da igramo što bolje... Imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puno zicera i otvorenih šuteva koje smo promašivali, naročito u prvom poluvremenu. Sad nam slede tri utakmice u Beogradu i mislim da će nam one pomoći da se vratimo na pobednički kolosek, da pobedimo sve tri", rekao je Teodosić za "Sport Klub".

Zvezda i dalje čeka na gostujući trijumf u eliti.

"Velika je razlika. Imamo veliku pomoć navijača, igramo sa većim samopouzdanjem. Mislim da nam je potrebna jedna utakmica da se dobije na strani i nadam se da će ta utakmica doći uskoro", dodao je on.

Zvezda naredni meč igra protiv Mege na strani u ponedeljak od 18.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.