Teo, Bobi, Lazić, Matić i Savić u akciji Zajedno za život

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo, Bobi, Lazić, Matić i Savić u akciji "Zajedno za život"

Košarkaši Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović, Miloš Teodosić i Amerikanac Tobijas Heris, kao i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić, uz fudbalere Nemanju Matića i Vujadina Savića, uključili su se u humanitarnu akciju "Zajedno za život" za pomoć u lečenju trogodišnjoj Petri Veštici.

Srbiju je potresla priča ove devojčice koja se bori sa teškim tumorom na mozgu i za tretiranje u Nemačkoj joj je hitno potrebno 170.000 evra, a sportisti su uputili podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devojčici i dali svoje dresove i patike za kupovinu putem internet aukcije koja traje pet dana.

"Želeo bih da pozovem sve da se masovno uključe u humanitarnu akciju, da licitiraju za patike koje sam lično potpisao i da pomognemo maloj Petri kojoj je hitno potrebno lečenje", rekao je Heris putem video-snimka, pored saigrača Marjanovića.

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić potpisao je svoj dres i pozvao ljude da se priključe akciji.

"Pozivam sve ljude da se uključe u akciju kako bi što pre pomogli maloj Petri kojoj je potrebno lečenje u Nemačkoj. Pridružite nam se da uradimo sve zajedno za život", kaže Savić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.