Tejić: Želimo da nastavimo pobednički niz

Izvor: RTS, 04.Maj.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejić: Želimo da nastavimo pobednički niz

Mladi košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić rekao je da je ekipa emotivno i fizički ispražnjena posle osvajanja ABA lige, ali i da očekuje pobedu protiv Tamiša u nastavku Superlige Srbije.

"Sigurno je da je ekipa emotivno ispražnjena posle velikih napora u plej-of seriji ABA lige, ali pred nama su novi izazovi koje ćemo dočekati spremni. Tamiš će pokušati da iskoristi naš umor, sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će imati veliki motiv, ali mi znamo šta je naš cilj i potrudićemo se da to i ostvarimo", rekao je Tejić za klupski sajt.
Krilni košarkaš poručio je da crveno-beli na parketu moraju da potvrde ulogu favorita.
"To ćemo uspeti ako budemo imali maksimalan pristup. Želimo da nastavimo pobednički niz, kao i da osvojimo prvo mesto mesto u ligaškom delu takmičenja, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena u plej-ofu. Maksimalno smo fokusirani na sve to, ići ćemo kao i do sada korak po korak. Prva prepreka na tom putu nam je Tamiš i daćemo sve od sebe da je savladamo", poručio je Tejić.
Tejić se osvrnuo na finalnu seriju ABA lige u kojoj je Zvezda slavila protiv Cedevite sa 3:1.
"Osećaj je neverovatan, prosto neopisiv. Sve to je još dodatno naglašeno jer sam imao prilike da igram u plej-of seriji. Prethodnih nekoliko dana sam sumirao utiske, bio sam u Užicu i na Zlatiboru sa prijateljima. Dobro sam se odmorio i spremno dočekujem finiš sezone", zaključio je Tejić.
Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Tamiša igra se sutra od 19 sati pred praznim tribinama dvorane Pionir zbog kazne koju crveno-beli imaju iz prethodne sezone.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ispražnjeni smo, ali znamo cilj Zvezde"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015

Mladi košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić rekao je da je ekipa emotivno i fizički ispražnjena posle osvajanja ABA lige, ali i da očekuje pobedu protiv Tamiša u nastavku Super lige Srbije...- Sigurno je da je ekipa emotivno ispražnjena posle velikih napora u plej-of seriji ABA lige, ali pred nama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Posle tri dana slavlja i odmora, Zvezda bez navijača nastavlja Superligu

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 09:57

Košarkaš Crvene zvezde Marko Tejić rekao je da je njegova ekipa emotivno i fizički ispražnjena posle plej-ofa u Jadranskoj ligi, ali da mora da opravda ulogu favorita u predstojećoj utakmici sa Tamišom u trećem kolu Superlige Srbije pred praznim tribinama..Igrači i stručni štab su u ponedeljak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.