Tebe ne zna niko, Džaja! Gde si igrao? Da nema ove emisije... Savićević POLUDEO u programu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 22:02

"Tebe ne zna niko, Džaja! Gde si igrao? Da nema ove emisije..." Savićević POLUDEO u programu (VIDEO)

Zakuvalo se između bivših fudbalera Crvene zvezde i Partizana.

Legendarni fudbaler Dejan Savićević već 20 godina je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

Među ljudima koji su ukazivali na probleme u crnogorskom fudbalu je bivši fudbaler Partizana Dejan "Džaja" Peković, sa kojim se Savićević jednom prilikom sreo u emisiji uživo. "Genije" je u jednom trenutku doveo u pitanje kredibilitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pekovića i izazvao ga da priča o svojoj igračkoj karijeri. Džaja je igrao za Budućnost, Partizan u sezoni 1995/96, Standard iz Liježa, opet za Budućnost, Pueblu u Meksiku, Apolon Limasol...

- Emisija je postala, da ne kažem šta... - rekao je Savićević u jednom trenutku.

- Ne možemo da izađemo na ulicu od ljudi.

- Pa, ko tebe zna, Džaja? Ko te zaustavlja? Mene ne zaustavljaju ljudi, gde te lko zaustavlja?

- Pa, zašto bi te zaustavljali? - odgovorio mu je Peković.

- Isto što i tebe da pitaju, što je ovo? Pitaju me nekad za neku utakmicu i za nešto.

- Ko ti je mama, ko ti je tata, đed ti je bio general neki, kakve to ima veze. Da ja pričam o svome ocu? Ti treba da pričaš o sebi, Džaja.

- Ja ću da pričam o sebi - uzvratio je Peković

- O čemu ćeš da pričaš o sebi? O čemu? O tome kad si bio igrač? Zovne svoga igrača u emisiju, pa ga Radević pita - koju si poziciju za reprezentaciju igrao? Pusti to!

- Dejane, to je spinovanje ako ćeš tako da gledaš. Ti braniš ljude od mene sportiste, koji nemam mrlju u karijeri - rekao je Peković.

Savićević je tad pomenuo Mojaša Radonjića, nekadašnjeg napadača Lovčena, Budućnosti, AEK-a, Sutjeske, koji je bio selektor mlade reprezentacije Crne Gore od 2014. do 2018. godine.

- A šta je Mojaš (Radonjić), nesportista? Znaš šta je Mojaš za tebe, u svakom smislu? Znaš kakav je u fudbalskom smislu? Gde je Mojaš (Radonjić) igrao?

- Evo, kazaću ti, igrao u Lovćenu, Sutjesci i Budućnosti...

- Mojaš je institucija za tebe, Džaja. Tebe ne zna niko, Džaja, da nema ove emisije, niko te ne bi poznavao. Gde si igrao? Uzmi na Vikipediji šta si igrao.

- Ja sam sa 11 godina krenuo i došao do toga da sa 23 godine igram protiv Barselone i da dajem golove Barseloni. Posle toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam da pauziram. Igrao sam i u Partizanu i u Belgiji, Meksiku i svi su ti ljudi ludi što su me plaćali toliko. I tražio sam sam kad sam imao ugovor tu na stolu da igram sam i da pokažem ljudima da vredim više. To su milionski ugovori.

- Milionski ugovori? Ne verujem baš - dodao je Savićević.

Podsetimo, Savićević i dalje je na čelu Saveza i pokušava da odvede reprezentaciju na prvo veliko takmičenje. Od ove godine to radi sa svojim bivšim saigračem iz Crvene zvezde i bivšim hrvatskim reprezentativcem Robertom Prosinečkim, koji je u međuvremenu postao selektor Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.