TasteLess potpisao za ASUS ROG ELITE

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TasteLess potpisao za ASUS ROG ELITE

ASUS ROG ELITE potpisao je poznatog domaćeg suport igrača – Igora ’’TasteLess’’ Radusinovića, pre početka pete sezone regionalne Esport Balkan Lige. Organizacija je nedavno izgubila svog glavnog igrača postave – Aleksu ’’ DoubleAiM’’ Stankovića, koji je prešao u Crvenu Zvezdu.

Izvor: RUR Esports

TasteLess je jedan od najpoznatijih League of Legends igrača na ovim prostorima, a svoju profesionalnu karijeru započeo je 2016. godine, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je igrao za ekipu Instinct Esports. Bio je član srpske League of Legends postave koja je 2017. godine osvojila drugo mesto na IeSF – Svetskom Esport šampionatu.

Iste godine je sa ekipom Kliktech osvojio i tutulu šampiona prve sezone EBL-a. Iako je važio za jednog od najperspektivnijih domaćih igrača, TasteLess je menjao mnogo ekipa u narednim godinama, ali nije uspeo da zabeleži neki ogroman uspeh.

Uprkos slabijim rezultatima u poslednje vreme, TasteLess kaže da nikako ne želi da odustane i da i dalje ima velike planove za svoju karijeru. Smatra da je kvalitetan igrač, ali da je u potrazi za timom u kom će pokazati svoj pun potencijal.

ASUS još uvek nije objavio svoj kompletan sastav za predstojeću sezonu EBL-a, ali je TasteLess definitivno veliko pojačanje. Kvalifikacije su već u toku, dok regularni deo sezone počinje 24. juna.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.