Tarens Kinzi je novi igrač Crvene zvezde!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Dec.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tarens Kinzi je novi igrač Crvene zvezde!

Sve je praktično bilo dogovoreno u noći između nedelje i ponedeljka, a prvog dana radne nedelje dogovoreni su svi detalji...

U danu kada je Crvena zvezda zvanično objavila da su sporazumno raskinuti ugovori sa Rajanom Tompsonom i Markusom Vilijamsom, te da je Vasilije Micić prošao lekarske preglede i stavio paraf na saradnju sa klubom koji voli od malena, u samom finišu roka za prijavu igrača za prvi deo Top 16 faze >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrolige stiže prava bomba - Tarens Kinzi! 

Crvena zvezda dogovorila je transfer nekadašnjeg igrača i miljenika Partizana, koji je tek nedavno raskinuo ugovor sa Trabzonom. Vest je potvrđena i od strane kluba.

Iako su pregovori trajali, do dogovora dve strane došlo je praktično preko noći, s obzirom na to da je Kinzi od Crvene zvezde u nedelju uveče bio „kilometrima daleko“, ali se do jutra sve promenilo i praktično je sve dogovoreno vrlo brzo. Pitanje koje je bilo sporno je finansijske prirode, ali je Kinzi u međuvremenu drastično umanjio potraživanja i tako otvorio put povratka u Srbiju i Beograd, ali u crveno-beli tabor.

Time će Crvena zvezda konačno staviti tačku na prelazni rok i kompletirati ekipu, posle brojnih turbulencija koje su se dogodile prethodnih meseci.

Kinzi će se priključiti novom timu već u sredu, kada će proći lekarske preglede i početi sa treninzima, odmah po povratku ekipe iz Istanbula sa utakmice TOP 16 faze Evrolige.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Tarens Kinsi Zvezdina “bomba”

Izvor: Danas, 29.Dec.2015, 15:30

Beograd - Potez koji će verovatno oduševiti navijače Crvene zvezde, a razočarati pristalice Partizana urađen je ponedeljak - poslednjeg dana predviđenog za registrovanje igrača za prvi deo Top 16 faze Evrolige. Prema saznanjima Danasa nakon dolaska Vasilija Micića i definitivnog rastanka sa Markusom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.