Tako se to radi: Zahavi Zvezdi 1,2, Torino Zahaviju 3,3 miliona

Izvor: Press, 22.Maj.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako se to radi: Zahavi Zvezdi 1,2, Torino Zahaviju 3,3 miliona

I toga danas ima u fudbalu.
Investicioni fond izraelskog biznismena Pinija Zahavija pozajmio je fudbalera Nikolu Maksimovića italijanskom Torinu, za 500.000 evra. Posle odlične sezone koju je odigrao bivši fudbaler Crvene zvezde, na pomolu je i zvaničan transfer u Torino.
Drugim rečima, "bikovi" bi trebalo da otkupe Maksimovića od Investicionog fonda za sumu od 3,3 miliona evra, pišu "Večernje novosti". Do tada, visoki "era" i dalje će biti "igrač" Fonda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Pre dve sezone, u jurnjavi za UEFA licencu, Crvena zvezda je prodala Maksimovića Zahavijevom fondu za 1,2 miliona evra.
Ukoliko se ovaj posao ostvari pod pomenutim uslovima, Zahavi bi na Maksimoviću (22, 193) mogao da zaradi 2,6 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kakav posao! Verona juče kupila igrača za 15 miliona evra, danas ga prodaje za 30?! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2014

Italijanska Verona napravila je najveći transfer u istoriji kluba, pošto je i zvanično otkupila ugovor mladog argentinskog veziste Huana Iturbea za 15 miliona evra! Iturbe je proteklu sezonu odigrao na Bentegodiju kao pozajmljeni igrač Porta (pre toga bio na pozajmici u River Plati), a Italijani...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.