TURSKA: Dijara strelac, Srbi se radovali

Izvor: Mondo, 20.Jan.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURSKA: Dijara strelac, Srbi se radovali

Goleada u duelu Antalijaspora i Genčlerbirligija - 3:5. Lamin Dijara strelac za domaćina, četiri gola Belgijanca Bjorna Vleminksa za ekipu Duška Tošića, Radosava Petrovića i Dejana Lekića.

U utakmici 18. kola turskog prvenstva trećeplasirana Antalijaspor iznenađujuće je poražena od devetoplasiranog Genčlera, za koji nastupaju trojica srpskih internacionalaca.

Duško Tošić igrao je od početka meča, dok je Petrović ušao u 64. minutu. Lekić je ceo meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << proveo na klupi.

Najzapaženiju ulogu od bivših igrača Crvene zvezde (Tošić, Lekić) i Partizana (Petrović, Dijara) imao je Senegalac Lamin Dijara, koji je u 39. minutu smanjio zasotatak svog tima na 2:4. Posle odličnog driblinga u šesnaestercu oslobodio se čuvara i "zakucao" loptu u mrežu.

Ulogu igrača utakmice poneo je belgijski napadač Bjorn Vleminks, koji je sa četiri gola doneo pobedu gostima.

(MONDO, foto: genclerbirligi.org)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEKIĆ NA KLUPI, A… Genčlerbirligi pobedio 5:3, isti igrač pogađao četiri puta (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jan.2013

Belgijanac Bjorn Vleminks bio je strelac skoro svih golova za klub u pobedi nad Antalijom, u kojem nastupaju četiri srpska internacionalca. Dijara takođe strelac, igrali Tošić i Petrović

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.