Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURNIR PRIJATELJSTVA: Crvena zvezda u finalu bez primljenog gola

U prvom meču polufinala turniira ‘Prijateljstva’ Crvena zvezda je u Bijelijini savladala 3:0 i plasirala se u veliko finale bez primljenog gola na četiri utakmice.

Kadeti Crvene zvezde se nisu mnogo mučili protiv OFK Beograda – 3:0 (2:0). Crveno-beli su poveli već u 10. minutu golom fenomenalnog Njegoša Kupusovića. Na 2:0 povisio je 13 minuta kasnije Bogdan Jočić. OFK Beograd je potpoio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Edin Ajdinović golom dva minuta pre kraja utakmice.
Crvena zvezda se tako plasirala u finale sa ukupno 11 datih golova i nijednim primljenim, padali su redom Split 4:0, Borac iz Banjaluke 2:0, Olimpija 2:0 i OFK Beograd 3:0.
Crveno-beli će u finalu igrati u nedelju od 15.30 protiv boljeg iz hrvatskog derbija Osijeka i Rijeke.
The post TURNIR PRIJATELJSTVA: Crvena zvezda u finalu bez primljenog gola appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda u finalu Turnira prijateljstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2017

Crvena zvezda je pobedila OFK Beograd sa 3:0 i plasirala se u finale Turnira prijateljstva 2017...Po drugi put u prethodne četiri godine, Crvena zvezda će igrati u finalu Turnira prijateljstva. Crveno-beli su potpuno nadigrali OFK Beograd u polufinalu, dominirali su terenom svih 60 minuta i na kraju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.