TSC će napasti Zvezdu: Ne gubimo u Senti!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 15:17

TSC će napasti Zvezdu: ''Ne gubimo u Senti!''

Trener fudbalera TSC-a Zoltan Sabo rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Crvene zvezde pokušati da dokaže da je zaslužila plasman u evropska takmičenja.

Fudbaleri TSC-a u nedelju dočekuju Crvenu zvezdu u utakmici 29. kola Super lige Srbije.





"Zvezda je zasluženo i dominantno osvojila titulu i svakako je favorit i u nedeljnoj utakmici. Ipak, meč se igra u Senti i mi se sigurno nećemo predati. Crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su sami po sebi kao protivnik veliki motiv za nas i daćemo sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu", rekao je Sabo na konferenciji za novinare.

TSC je zahvaljujući rezultatima u Kupu Srbije obezbedio mesto u Evropi i u dobrom raspoloženju dočekuje prvaka Srbije, koji u ovaj meč ulazi posle poraza od Partizanu u polufinalu nacionalnog Kupa.

Sabo je naveo da će njegov tim pokušati da izvuče pozitivan rezultat.

"Sve osim poraza za nas bi bio odličan rezultat, ali mi ćemo i u ovoj utakmici ići na pobedu, a šta će biti na kraju, videćemo", kazao je Sabo i dodao da je za njega najvažnije da je ekipa spremna i motivisana.

"Mi smo izborili tu evropsku vizu i to nas čini još više motivisanim, želimo da pokažemo koliko smo to zaslužili. Nadam se i da će publika doći u velikom broju da nas podrži i da ćemo svi uživati u fudbalu u nedelju u Senti", rekao je Sabo.

Napadač Nenad Lukić rekao je da TSC neguje svoj napadački stil igre i da od toga neće odstupiti ni u nedelju sa Zvezdom.

-

-

"Mislim da Crvena zvezda prvi put dolazi u Sentu, a mi tu nismo izgubili. Daćemo sve od sebe da iz ovog meča izadjemo neporaženi i da tako stavimo šlag na tortu sezone u kojoj smo izborili istorijski uspeh", kazao je Lukić.

Kapiten TSC-a Saša Tomanović rekao je da je presrećan što će ponovo u nedelju igrati pred svojim navijačima u Senti.

"Zvezda je favorit u svakoj utakmici, ali mi stalno igramo napadački, pa ćemo tako odigrati i ovaj meč, s ciljem da obradujemo naše navijače pozitivnim rezultatom", istakao je Tomanović.

Utakmica TSC - Crvena zvezda igraće se u nedelju od 16.30 na stadionu u Senti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.