TSC NAPRAVIO ZBRKU PRED ZVEZDU: Objavili da su Delije zabranjene, pa se demantovali

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 17:18

TSC NAPRAVIO "ZBRKU" PRED ZVEZDU: Objavili da su Delije "zabranjene", pa se demantovali

Nesvakidašnja situacija.

Fudbaleri TSC-a u subotu od 16 časova dočekuju Crvenu zvezdu u meču 23. kola Mozzart bet Superlige, a zvanični Instagram profil tima iz Bačke Topole napravio je "zbrku" tri dana pre susreta.

Naime, oni su prvo objavili da zabranjeno nošenje rekvizita Crvene zvezde na istočnoj i južnoj tribini, da bi se nedugo zatim ponovo oglasili.

- Obaveštavamo navijače da na utakmici 23. kola Superlige Srbije TSC- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda na TSC Areni na istočnoj i južnoj tribini je nošenje rekvizita (dresovi, šalovi, zastave) FK Crvena zvezda je zabranjeno. Mole se navijači de ne nose crvenu odeću, simbol gostujuće ekipe. Takođe molimo navijače naše ekipe da je ukoliko moguće nose teget, plavu ili plavo-belu odeću, simbol TSC-a - stajalo je u prvoj objavi kluba iz Bačke Topole, koja je ubrzo obrisana i usledio je demanti.

- Poštovani navijači!

- Danas smo greškom najavili da na utakmici 23. kola Superlige Srbije TSC- Crvena zvezda navijači na istočnoj tribini ne mogu da nose obeležja i rekvizite Crvene zvezde. Zabrana se odnosi samo na južnu tribinu, gde se nalaze navijači TSC-a.

Izvinjavamo se zbog nesporazuma!
- "ispravili" su se Topolčani.

A post shared by FK TSC Bačka Topola (@fktsc)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARTIZAN ČASTI: Besplatan ulaz na Železničar

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024

Crno-beli dočekuju Pančevce...Fudbaleri Partizana u subotu od 18.30 dočekuju Železničar u meču 23. kola Mozzart bet Superlige, a klub se tri dana pre ovog susreta oglasio...Ulaznice će biti besplatne - objavili su crno-beli...Ipak, svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu...Besplatne ulaznice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.