TRENER VOJVODINE PRED MEČ SA ZVEZDOM OTKRIO: Šansu će dobiti mlađi igrači

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 16:55

TRENER VOJVODINE PRED MEČ SA ZVEZDOM OTKRIO: Šansu će dobiti mlađi igrači

Oslabljeni u Beogradu.

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Bojan Neziri istakao je da duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu predstavlja veliki izazov za Lale.

Novosađani u nedelju na startu Superlige od 20 sati gostuju Crvenoj zvezdi.

- Novi trener Zvezde promenio je pola sastava, za kratko vreme uspeo je da napravi velike stvari. Poštujemo ih, ali ne idemo sa strahom. Utakmice sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdom su poseban motiv i za sve naše igrače da se dokažu na pravi način pred ispunjenim tribinama - rekao je Neziri na konferencije za medije.

On se osvrnuo i na kadrovsku situaciju i najavljuje promene u sastavu.

- Tokom popodnevnog treninga moramo videti sa lekarskim timom, jer se određeni broj igrača požalio na sitne nelagode nakon utakmice sa APOEL-om. Više ćemo znati tek posle večerašnjeg treninga kako će izgledati naš početni sastav, ali sigurno da će biti promena. Šansu će dobiti neki mladi igrači da se dokažu, ali mi verujemo u njih i svi koji dobiju šansu treba da je iskoriste maksimalno.

Nekadašnji mladi reprezentativac najavio je i povratak Filipa Malbašića i Asmira Kajevića, koji su propustili meč na Kipru.

Očekujemo da će se Malbašić i Kajević vratiti za utakmicu protiv APOEL-a. Počeli su da treniraju, tako da postoje naznake da će do revanša biti potpuno spremni. Opet kažem, utakmica sa Zvezdom je sutra, ali nam je u podsvesti i revanš sa Kipranima, jer smo u drugom poluvremenu pokazali dobru igru i da svakom protivniku možemo da napravimo problem, baš kao što verujemo da možemo i sutra Crvenoj zvezdi. Mi uvek želimo da se nadigravamo, jer je to naša trenerska filozofija. Tako želimo da igramo i sutra u Beogradu, ali i u četvrtak protiv APOEL-a, gde čitava sportska javnost očekuje da vidi pravu Vojvodinu - naglasio je Neziri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri: Derbi sa Zvezdom uvek motiv za sve

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2023

Pomoćni trener Vojvodine Bojan Neziri najavio je ofanzivnu igru ekipe u derbiju sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.