TRENER SLOVANA NAHVALIO ZVEZDIN TANDEM: Katai i Ben su igrači kakvih nema u Češkoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 22:39

TRENER SLOVANA NAHVALIO ZVEZDIN TANDEM: Katai i Ben su igrači kakvih nema u Češkoj!

Pohvale od protivnika posebno se cene.

Trener Slovana iz Liberaca, Pavel Hoftih čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi nad njegovom ekipom (5:1). Iskusni stručnjak naglasio je da je rezultat jasan pokazatelj razlike u kvalitetu oba tima. Takođe, Hoftih je posebno pohvalio Aleksandra Kataija i El Fardu Bena.

- Ovaj rezultat je realnost nakon susreta sa jakim supranikom. U igru smo se vratili u drugom delu prvog poluvremena. Međutim, rezultat od 5:1 je jasan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazatelj kako je tekao susret. Čestitam protivniku, ovo je za naše igrače veliko iskustvo. Katai i Ben su igrači kakvih nema u Češkoj - rekao je Hoftih.

- Zvezda je kvalitetan tim, iskoristili su sve naše greške. Ne ostaje nam ništa drugo nego da čestitamo pobedniku - kratko je izjavio golman Slovana Filip Nguen.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRENER LIBERECA SUROVO ISKREN POSLE MEČA NA MARAKANI: Ovo je naša realnost, Katai je brži od svih igrača u češkoj ligi!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2020

Pavel Hoftih, trener Slovana iz Libereca, bio je krajnje otvoren posle utakmice.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.