Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆI TRIJUMF: Katai za minimalac Zvezde protiv Kopera (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i treći test meč na pripremama u Sloveniji i golom Kataija sa 1:0 savladali lokalnog prvoligaša Koper. Ovo je bio poslednji meč tima Nenada Lalatovića u ovom delu priprema. Prethodna dva meča šampion Srbije igrao je sa niželigašima i slavio –  protiv Tolmina (3:0) i Ankarana (3:1).

Utakmicu za Zvezdu počeo je sastav: Rajković, Anđelković, Lazić, Luković, Cvetković, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Grujić, Savićević, Stojanović, Lazović, Gavrić i Jović.
Crveno-beli su napadali, stavrali šanse Jović, Savićević, Stojanović, Gavrić. U završnici poluvremena Zvezda je zapretila još dva puta. Prvo je Jović šutirao glavom pored gola, a potom Grujić sa više od 20 metara.M imao je i Kopar svoje šanse, rajković je bio siguran.
Novi sastav odigrao je drugo poluvreme: Kahriman, Planić, Pavićević, Mbođ, Đorđević, Kovačević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai i Despotović.
Već posle dva minuta igre, Zvezda je povela. Avramovski je ubacio loptu na deset metara, a Aleksandar Katai zatresao mrežu. Pola sata pre kraja Ristić je mogao da duplira prednost, ali je njegov šut sa 25 metara zaustavila prečka.
Nastavili su da prete lalatobićevi izbarnici, uglavnom sa distance. Oprobali su šut Pavićević i Katai. Domaćin je imao šansu iz kaznenog prostora, ali je šut sa desetak metara završio iznad Kahrimanovog gola.
Pet minuta pre kraja Ristić je isključen, zbog oštrog faula na sredini terena dobio je drugi žuti karton. Minut pre kraja kahriman je dobro reagovao i sprečio izjednačenje.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai za minimalac i treću pobedu Zvezde na pripremama, Ristić pocrveneo!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jan.2015

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su stopostotan učinak na pripremama, posle treće pobede u tri meča. Izabranici Nenada Lalatovića savladali su minimalnim rezultatom 1:0 domaćeg prvoligaša Kopar 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Aleksandar Katai. Kombinovao je kao i na prethodnim mečevima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.