TRANSFER OD OSAM MILIONA EVRA: U Zvezdi ZADOVOLJNO trljaju ruke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 14:03

TRANSFER OD OSAM MILIONA EVRA: U Zvezdi ZADOVOLJNO trljaju ruke (FOTO)

Rešili da ga otkupe.

Od juče i zvanično reprezentativac Srbije, Ivan Ilić, ostaće u Veroni i nakon što mu istekne pozajmica iz Manlester Sitija prenose italijanski mediji.

Nekadašnji član Crvene zvezde, koji je juče dobio prvi poziv od novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, igra odlično ove sezone, pa ne čudi što su čelnici Verone odlučili da ga otkupe.

Srbin je na početku sezone stigao na pozajmicu iz Sitija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz dogovor da Verona ima pravo preče kupovine za 12 miliona evra.

Pep Guardiola é ‘enfeitiçado’ pelo médio Ivan Ilić [emprestado ao Hellas Verona], e o resultado é que deve trazer o jovem de 19 anos de volta ao #ManCity no verão.

[@tuttosport via @Sport_Witness] pic.twitter.com/euAcdAhHOP

— Portal Cityzens (@_CityzensBR) February 26, 2021

Zbog Kovid krize cena je smanjena na osam miliona evra, a 500.000 će klub dobiti na ime bonusa.

Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.

Od celog posla će zaraditi i Crvena zvezda, a pretpostavlja se da će se u kasu srpskog šampiona sliti između 700 i 800 hiljada evra, na konto bonusa i FIFA pravila o solidarnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČEKA SE SAMO POTVRDA: Verona plaća milione za Ilića, profitiraće i Crvena zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021

Član Serije A oduševljen igrama mladog Srbina...Ivan Ilić, supertalentovani vezista iz Niša, rođen 2001. godine, dobio je poziv novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, a uskoro bi i zvanično mogao da postane član Verone za koju nastupa od početka sezone kao pozajmljen igrač Mančester...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.