TRANSFER GODINE: Zvezda PRODALA igrača u Mančester Siti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER GODINE: Zvezda PRODALA igrača u Mančester Siti!

Na Marakani trljaju ruke.

Posle braće Luke i Ivana Ilića, slavni Mančester Siti odlučio je da dovede još jednog fudbalera Crvene zvezde! Šampion Premijer lige kupio je jednog od najboljih igrača omladinskog tima crveno-belih Milošas Pantovića, koji će u nastavku karijere biti pod budnim okom Građana.

Ovim potezom, kako "Žurnal" prenosi, Siti je nastavio praksu da ulaže velika novčana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredstva u dovođenje najtalentovanijih fudbalera. Podsetimo, braća Ilić prešla su na Etihad u sumi od 5.000.000 evra, međutim, za razliku od Pantovića imali su priliku da se više puta oprobaju i u prvom timu. Sa druge strane, Pantović je samo jednom obukao Zvezdin dres, u šesnaestini finala Kupa Srbije protiv Trepče.

Nasuprot tome, Miloš Pantović je standardno igrao u svih šest utakmica grupne faze omladinske Lige šampiona u timu trenera Slavoljuba Đorđevića i bio među najzapaženijima u sjajnim rezultatima Zvezde, kada su trku završili ispred Totenhema i Olimpijakosa.

Već tada je Pantović skrenuo pažnju bogatih klubova, interesovao se i slavni Sporting iz Lisabona, ali je brži sa ponudom bio Mančester Siti. Ovim potezom su Građani nastavili praksu sa dovođenjem srpskih fudbalera, pošto je nedavno Čukarički ugovorio transfer Slobodana Tedića sa Banovog brda na Etihad.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Morela De Las Heras, bivša devojka fudbalera Džonatana.

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 2. Нов 2019. у 5:34 PDT

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 27. Нов 2019. у 3:14 PST

Elige bien a tu copiloto en definitiva es el q pone la música 😉

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 12. Окт 2019. у 7:06 PDT

La felicidad humana generalmente no se logra con grandes golpes de suerte, que pueden ocurrir pocas veces, sino con pequeñas cosas que ocurren todos los días. Benjamin Franklin

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 23. Јун 2019. у 5:19 PDT

Објава коју дели Морелла Де Лас Ерас (@moredelasheras) дана 29. Сеп 2019. у 3:29 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.