Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEODOSIĆ GOLICA MAŠTU DELIJAMA: Želim da igram za Crvenu zvezdu!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ponovio je svoju želju da obuče dres Crvene zvezde i da se nada da će se to jednom uistinu i desiti.

Miloš Teodosić danas je u Zemunu otvorio prvi od 40 terena koje će u narednom periodu otvoriti Frikom i Košarkaški savez Srbije. Tom prilikom Teo je ponovio svoju davnašnju želju da obuče dres >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvene zvezde.
- Više puta sam ponovio da bih voleo da zaigram za Zvezdu, ali da sklonimo emocije na stranu, još uvek je rano za mene kao košarkaša da se vraćam u Srbiju. Ipak, nadam se i iskreno priželjkujem da zaigram za crveno-bele – rekao je Teodosić.
On je izrazio želju da sa reprezentacijom osvoji medalju na predstojećem Eurobasketu u septembru, ali istakao da će do toga doći biti veoma teško.
- Podsvesno priželjkujemo medalju, ali očekujem veoma teško takmičenje, jer će mnoge ekipe doći u najjačim sastavima. Svi bi želeli da igraju na Olimpijskim igrama sledeće godine i svakako da je to samo motiv više. Francuska i Španija su favoriti, ali ne treba zaboraviti Litvaniju i Grčku koje igraju sjajno. Ipak, suviše je rano za bilo kakve prognoze – zaključio je Teodosić.
The post TEODOSIĆ GOLICA MAŠTU DELIJAMA: Želim da igram za Crvenu zvezdu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.