TC Novak dominantno do titule šampiona Srbije

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 23:44

TC Novak dominantno do titule šampiona Srbije

Ekipno prvenstvo Srbije 2021. obeležila je dominacija TC Novak.

Nakon odbrane titule ženskog tima TC Novak koje su zadržale tron osvojen 2020, do nove šampionske krune stigao je i muški seniorski tim.

Bez izgubljenog meča u tri susreta sa skorom od 14:0 seniori TC Novak stigli su do pobedničkog podijuma.

U samom finalu koje je kao održano na terenima TK Đukić u Beogradu seniori TC Novak savladali su ekipu TK Crvena zvezda 4:0 (Marko Tepavac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – Strahinja Rakić 6:2, 6:3, Hamad Međedović – Lazar Vojinović 6:2, 6:3, Boris Butulija – Stefan Milićević 4:6, 6:4, 6:1, Ivan Sabanov – Petar Teodorović 6:1, 6:2).

Posebno oduševljenje u finalnom susretu izazvao je meč Butulije i Milićevića koji su pružili briljantnu partiju koja je trajala četiri sata.

"Došli smo po zlato, da objedinimo titule i uspeli smo. Zlatnim slovima smo se upisali u istoriju tenisa našeg zemlje. Drugarstvo, zajedništvo, pozitivna atmosfera, vera, ali pre svega rad, odlučnost i istrajnost u cilju koji smo zacrtali odveli su nas na mesto koje želimo, do pobedničkog postolja. Maksimalna motivacija i želja za trijumfom nisu nas napuštale od prvog do poslednjeg meča. Znali smo da nas očekuje težak meč protiv Zvezde koja je apsolutni rekorder Srbije po broju ekipnih titula i uvek jak i težak protivnik. Sve čestitke momcima na hrabrosti, ozbiljnosti, zalaganju i na kraju rezultatu koji nas sve čini izuzetno srećnim i ponosnim", istakao je glavni trener muškog seniorskog tima TC Novak Ilija Bozoljac.

Medalje i šampionski pehar ekipi TC Novak uručio je predsednik Teniskog saveza Srbije Mr Mirko Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.