Sve je spremno za dolazak novog trenera Zvezde, jednim gestom kupio navijače za sva vremena!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 09:11

Sve je spremno za dolazak novog trenera Zvezde, jednim gestom kupio navijače za sva vremena!

Dokaz ljubavi prema klubu.

Izgleda da je dolazak Saše Obradovića u Crvenu zvezdu praktično gotova stvar.

Portal Nova prenosi da je dosadašnji trener Monaka sam platio obeštećenje kako bi godinu dana ranije raskinuo ugovor sa "kneževima" i seo na klupu "crveno-belih".

Isti izvor navodi da je Obradović dogovorio saradnju na tri godine (dve plus jedna), a čitav posao olakšala je klauzula >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po kojoj po povoljnim uslovima može da napusti Monako u slučaju ponude ekipe koja igra Evroligu.

Srpski stručnjak je nakon bogate igračke karijere trenersku započeo je u Kelnu, a potom je vodio Kijev, Turov, Donjeck, Albu, Lokomotivu Kubanj i Monako.

Na Malom Kalemegdanu ga čeka veliki trenerski izazov nakon što je u dva navrata oblačio "crveno-beli" dres kao košarkaš.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović sam platio obeštećenje kako bi došao u Zvezdu?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2020

Košarkaški trener Saša Obradović, koji je nepune dvije sezone vodio Monako dogovorio je sa Crvenom zvezdom trogodišnju saradnju (2+1), a kako se nezvanično saznaje, sam je platio obeštećenje kako bi godinu dana ranije izašao iz ugovora sa kneževskim klubom, objavio je portal Nova.rs.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.