Sve bolji uslovi - Zvezda renovirala još jedan pomoćni teren (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve bolji uslovi - Zvezda renovirala još jedan pomoćni teren (video)

Aktuelni šampion Srbije obavio je još jedan važan infrastrukturni zahvat koji će poboljšati uslove za trening na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbalski klub Crvena zvezda uložio je velika sredstva u infrastrukturne projekte u poslednje dve godine, a poslednji u nizu završen je u popularnom "kavezu" iza severne tribine.

Pomoćni teren koji se nalazi bliže svlačionicama iza severne tribine dobio je novu prirodnu podlogu.

Na taj način dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su poboljšani uslovi za trening prvog tima, pošto je još ranije sređen prvi pomoćni treren koji se nalazi bliže Bulevaru oslobođenja.

Treba podsetiti da su ranije ove godine otvoreni pomoćni tereni iza južne tribine na kojima rade mlađe selekcije FK Crvena zvezda.

U prilogu pogledajte kako danas izgleda pomoćni teren koji je dobio novu travnatu podlogu.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.