Svakog leta ista priča – dolazi li Teodosić u Zvezdu?

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 13:35

Svakog leta ista priča – dolazi li Teodosić u Zvezdu?

Neće ni ovo leto proći, a da se ime Miloša Teodosića ne dovede u vezu sa dolaskom u Crvenu zvezdu.

Tako je bilo i prethodnih godina, a ovoga puta su u javnost tu informaciju prvi plasirali grčki mediji.

Konkretno Hristos Harpidis, koji tvrdi da će Teodosić za Virtus večeras odigrati poslednju utakmicu u dresu tima iz Bolonje.

Naravno, pod uslovom da Olimpija pobedi i večeras i tako osvoji titulu u italijanskom šampionatu. U suprotnom ćemo gledati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedmu i odlučujuću utajmicu.

Kako Harpidis dalje navodi, naredna stanica za Teodosića će najverovatnije biti Crvena zvezda koja se tokom utorka dovela u vezu i sa Nikolom Mirotićem.

Teodosić je poznat kao navijač Crvene zvezde, ali nikada nije nastupao za tim sa Malog Kalemegdana. Možda će se to promeniti u narednoj sezoni.

Teodosić je u Virtusu od 2019. godine i sa tim klubom je osvojio Evrokup i bio najkorisniji igrač finala, kao i prvenstvo Italije i Superkup.

U prethodnoj sezoni u Evroligi je u proseku beležio 10,3 poena uz šest asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.