Supić brani u Surdulici

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supić brani u Surdulici

Crveno-beli ponovo menjaju na gol-liniji, ovoga puta iz predostrožnosti

Stručni štab Crvene zvezde je ponovo prinuđen da menja čuvara mreže, pa će u poslednjem kolu jesednjeg dela prvenstvene trke na gol-liniji srpskog šampiona stajati iskusni Nemanja Supić.

Supertalentovani Filip Manojlović je osetio bol u kolenu, pa iz predostrožnosti neće braniti protiv Radnika iz Surdulice.

On se tako pridružio Mičelu Donaldu i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džonu Ruizu, koji imaju četiri žuta kartona, odnosno povređenom Mihailu Ristiću.

Donaldov izostanak znači i da će u startnoj postavi u tandemu sa Poletanovićem igrati Uroš Račić, dok će se ispred njih u veznom redu naći Gelor Kanga.

Na bočnim delovima Zvezdinog napada biće Srđan Plavšić i Slavoljub Srnić.

Srpski šampion nakon 20 odigranih kola ima šest bodova više od drugoplasiranog Partizana i pokušaće da tu razliku održi i nakon ovog meča. Na proleće će biti odigrano još devet kola, a nakon toga sledi podela bodova i početak plej-ofa.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.